Karen-Maries farveskala
A4 folder med Karen-Maries farveskala.
Et godt redskab til dig der quiller, fletter eller er kreativ med farver.
Få et overblik over alle de forskellige strimmel farver der findes i Karen-Marie klip sortiment.
Båbe luxus farverne, almindelige og mønstrede. I alt 77 forskellige.

På forsiden vises eksempler på farvesammensætninger: Støvede, pastel, klare, kolde, varme, glade, jord, jul, forår, fest, kontrast farver mm.

Vær opmærksom på at nøjagtig gengivelse af farver ikke er mulig i tryk. De viste farver er kun vejledende, men et godt tip er at lime dine egne strimler på, så du får den helt rigtig farve.
Vis mere
Vis mindre

Karen-Maries farveskala

Varenummer: 257
DKK 0,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0