Kit Snow Chrystal Quilling
Indhold:
120 hvide strimler i str. 5x450 cm
30 hvide strimler i str. 3x450 cm
Instruktion

Med dette vidunderlige sæt skaber du de skønneste quilling strjerner, eller snekrystaller om du vil.

I sættet er vist 3 forskellige varianter, men  du bestemmer selv om du lave alle tre eller du er forfallen til én bestemt.

Du har yderligere brug for: quillingstift, quillingskabelon og Karen Marie´s lim.
Vis mere
Vis mindre

Kit Snow Chrystal Quilling

Varenummer: 52700
DKK 49,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0