KM's Quilling Crystals hæfte
Quilling Crystals- en sønderjysk specialitet.
A4 instruktionshæfte på 32 sider. Et hæfte med opskrift på 30 smukke Quillingkrystaller. Det er en helt ny teknik der vises her. Hanne Olesen og Karen-Marie Fabricius har lavet teknik og basis design. Derefter har Marie Louise Christensen og Else Wollesen designet de mange smukke krystaller. Krystallerne er opkaldt efter sønderjyske steder og seværdigheder.


Se glimt af hæftet her:https://issuu.com/karenmarieklip/do...
Vis mere
Vis mindre

KM's Quilling Crystals hæfte

Varenummer: 89010
DKK 79,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0