Kundeklub

Karen-Marie Klips Kundeklub

Hos Karen-Marie Klip & Papir er vi glade og stolte over vores mange trofaste kunder. Til dem har vi oprettet en kundeklub, med masser af aktivitet.

Fordele for medlemmer:
Medlemmerne får gode tilbud, gaver og medlemmerne kan læse om de seneste nyheder i det ugentlige nyhedsbrev.
Derudover afholder vi en gang om måneden en Krea-dag, hvor medlemmerne mødes i vores butik til gratis kursus og hyggeligt samvær med andre kreative papirelskere.

Medlemmernes erfaringer bruges:
Kundeklubben er også vigtig for Karen-Marie Klip & Papir. Det er her vi hører fra kunderne, deres erfaringer med produkterne, forslag til ændringer, tips og ideer, ris og ros.
Det koster ikke noget at blive medlem,  og er man interesseret kan man melde sig til her eller i butikken


Bliv forkælet med kundeklubgaver og
bliv inviteret til kundeklubsdage.

Vi opbevarer flg. oplysninger om dig som medlem af kundeklubben: Din mailadresse og dit navn.
Som medlem af kundeklubben modtager du nyhedsbrev med informationer om nyheder, arrangementer og invitationer til events, kurser mv.
Oplysningerne videregives aldrig til trediemand.
Du har altid mulighed for at afmelde dig kundeklubben ved at klikke på linket nederst i nyhedsbrevet, eller her på siden.

Navn:
Email:
 

Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0