Landscapes Countryside Mix
Landscapes Countryside Mix
Papirstrimler i størrelsen 3 x 450 mm, 5 x 450 mm, 10 x 450 mm og 15 x 450 mm.

Der er strimler i farverne Nature White, Lemon, Rosa, Lampone Red, Azur, Lime, Pistacchio, Grass Green, Dark Brown, Black.

Af disse strimler kan du lave 10 stk landskabs ophæng.

Obs: uden instruktion, så husk også at du har brug for hæftet: Landscapes Countryside.
Vis mere
Vis mindre

Landscapes Countryside Mix

Varenummer: 731605740
DKK 89,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0