Landscapes Sea Kit
Quilling landscapes Sea Kit.
Opskrift og materialer til i alt 10 ophæng med maritime landskaber i ringe designet af Hanne Olesen

Indeholder også:
Quilling landscapes Sea  hæfte med  2 klip-ud templates og 2 Folieposer.

Et A4 instruktionshæfte på 12 sider, som indeholder opskrift på Maritime quilling landskaber i ringe. Du får lært at lave ophæng med vand, strand, skibe, fyrtårn måger og søstjerner mm. Bølgerne er lavet på fine comb, så der er både udfordringer for begyndere og øvede quilliere. Modellerne vises på 1:1 billeder og der er også inspirerende idefotos af bordkort, fest ide, billedrammer mm i hæftet.

Du får også brug for: Super fine quilling pen, alm. quillingpen, KM Glue, KM 3 mm Double Tape, Enkel Fine Comb, Saks, pincet, de 4 ringtools, sort pen S, hvid tynd pen, helpinghand, foamboard og nåle

Niveau: 5 ud af 7
Vis mere
Vis mindre

Landscapes Sea Kit

Varenummer: 89165510
DKK 148,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0