Landscapes Winter Hæfte
Vinterens smukke natur og den hvide sne og frost vil altid være et smukt syn. Vi har samlet det hele i små og store quillingophæng med vinterlandskaber. I dette hæfte er der udfordringer til både øvede og begyndere. Lær at lav et juletog, grantræer med sne på, træhytte, de søde snemænd og en lille kirke som skaber en dejlig aftenjulestemning. Et dejligt lyst DiY vinterprojekt at gå i gang med i den mørke tid.

Quilling landscapes Winter hæfte med  2 klip-ud templates. Et A4 instruktionshæfte på 12 sider, som indeholder opskrift på quilling vinterlandskaber i ringe designet af Hanne Olesen. Du får lært at lave ophæng med sne, grantræer, hytter, snemænd, kirke, tog mm. Småtingene er lavet på fin pen, så der er både udfordringer for begyndere og øvede quilliere. Modellerne vises på 1:1 billeder og der er også inspirerende idefotos af bordkort  og dekorationsideer mm. i hæftet.

Du får også brug for: Mix Pack Landscape winter, Super fine quilling pen, alm. quillingpen, KM Glue, KM 3 mm Double Tape, Saks, pincet, A4 folieposer, de 4 ringtools, sort pen S, hultemplate, crimper, 4 mm hultang, foamboard og nåle.

Niveau: 5 ud af 7
Vis mere
Vis mindre

Landscapes Winter Hæfte

Varenummer: 89450
DKK 59,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0