Lilies cards Instruction
Lilies cards Instruction
Lilies cards Instruction
Lilies cards Instruction
A4 instruktionsfolder med opskrift til kort med liljeblomster. Vi viser hvordan man laver blade til liljer og sætter kortet sammen. Se idebillederne med med de 3  forskellige typer kort som er vist 1:1 Super fine at bruge til invitationskort eller tillykkekort.

Du har også brug for: lim, saks, quillingpen, 3 mm dobbeltklæbende tape, klæbestrimler evt. helpinghand til at forme blomster med.
Vis mere
Vis mindre

Lilies cards Instruction

Varenummer: 256
DKK 29,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0