Lille og stor kat
Stor og lille kat
Papfigure
Søde at pynte med på værelset, hænge på væggen eller brug den som et kort Sæt en sløjfe på halen og lad dem lege med nisserne Julie og Nis
Vis mere
Vis mindre

Lille og stor kat

Varenummer: 51103
Før DKK 20,00
DKK 10,00
Spar DKK 10,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Antal
   På lager
Relaterede varer
Nis
Nis Før DKK 29,50
DKK 10,00
Info/køb
Julie
Julie Før DKK 29,50
DKK 10,00
Info/køb
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0