Little lucky bug & spider quilling template
Little lucky bug & spider quilling template
Little lucky bug & spider quilling template
Little lucky bug & spider quilling template
A4 template med instruktion til little lucky bug & spider.
Lav små 3d lykke-mariehøns eller edderkopper med 3 mm strimler. På templaten vises trin for trin fotos og idefoto. Mariehønen er lavet i 3 mm rød og sort. Edderkop i sort og brune farver.
Mariehønsene er søde at bruge som festpynt, på sten eller på kort mm.

Du har også brug for:  saks, quillingpen, lim, master skabelon, En hvid pen og en sort pen.

Niveau 2 ud af 7
Vis mere
Vis mindre

Little lucky bug & spider quilling template

Varenummer: 0178-1
DKK 25,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0