Lørdags-buffet til quilling convention 2019
Madpakke til quillingconvention lørdag den 4. maj 2019
Ønsker du mad begge dage skal du også bestille varen "fredags-buffet".
Vi trækker fragtbeløbet manuelt fra. Så du vil ikke kunne se det rette beløb. Men godkend alligevel dit køb, vi ordner resten.
Buffeten vil stå klar lørdag d. 4. når du deltager på quillingconvention i Gråsten.

Se programmet her: http://www.karenmarieklip.dk/quilli...
Vis mere
Vis mindre

Lørdags-buffet til quilling convention 2019

Varenummer: 4002
DKK 98,50
Antal
   Ikke på lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0