Mandala Paperflower instruction
A4 foldeinstruktion med Festideer

I denne folder viser vi de fantastiske Madala flowers som kan bruges som pynt på festbordet og på indbydelseskort og bordkort.
De er nemme at lave og du kan forme figurerne på mange forskellige måder, så de kommer til at passe til lige din fest. Om det er bryllup, konfirmation eller fødselsdag.
Brug 5 eller 10 mm strimler.

I instruktionen er der vist trin for trin billeder og mange idebilleder af kort og bordkort.

Du får også brug for:
Papirlim
Saks
Quillingpen
Vis mere
Vis mindre

Mandala Paperflower instruction

Varenummer: 244
DKK 29,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0