Messer

KREATIVE DAGE messe i Fredericia
Vi deltager desværre ikke som udstiller på Kreative Dage fremover- efter mange svære overvejelser- Vi har øget travlhed på webshoppen og internettet generelt. Det må vi også finde kræfter til. Så vi gør nu plads til nye messeudstillere.


Husmesse

Dato for Husmessen: 13. og 14. september 2019. kl. 10-16

2 gange om året holder vi husmesse i Papirmuseets By Bomhusvej 3 6300 Gråsten
Alle fra kundeklubben og vore forhandlere er velkomne til at være med.(Er du ikke medlem kan du gratis tilmelde dig kundeklubben nu og være med) Vær med på kurser og kom og se den ny-dekorerede butik og lad dig inspirere af nyhederne. Vi har fundet gode tilbud til dig og gaver til alle.
Du kan komme på kreative kurser og lære nye ting.  Du får lært quillingteknikker og vi skal lave forskellige quillingfigurer på kurserne i løbet af de 2 dage. Kurserne er både for nybegyndere og øvede.

Du tilmelder dig ved at købe en husmessebillet her på hjemmesiden. Eller kom og køb billet i butikken Papirmuseets By i Gråsten.
En kursusbillet til fredag koster 150 kr og en kursusbillet til lørdag koster 150 kr. Man er hjerteligt velkommen begge dage eller bare en dag. Har du købt en billet er du tilmeldt som kursist.

Program:
Dørene åbnes på Bomhusvej 3 kl. 9.30

Der vil være kursus hele dagen.

Tema for kurserne:
Fredag og lørdag: I kan få lært at lave de nyeste juleting. (Nærmere info kommer senere)

Kursustart: Formiddag kl. 10.00-12.30 og igen eftermiddag kl. 13.30 - 16

Husk: Medbring selv dit eget quillingværktøj saks, boards, pen, kam, nåle osv. og lim og 3 mm tape (Ellers købes det i butikken) Vi vejleder gerne nybegyndere. Alle materialer som strimler og papir og templates kan købes i butikken.

Kl. 12.30 - 13.30 giver Karen-Marie GRATIS frokost til alle kursister. I dette tidsrum holder kursusområderne PAUSE.


Køb billet på hjemmesiden: https://www.karenmarieklip.dk/kurse...  (fra ca. juli)
Konfirmation og fest inspiration 2020

Kom på besøg i Papirmuseets By
Hvert år i januar holder vi konfirmation og fest inspirationsdage. (dato kommer senere)
Gratis entre. Kom og få gode ideer og inspiration til din fest.
 
Udstilling med kreative festborde, indbydelser og pynt. Her kan man finde inspiration til konfirmation, fødselsdage, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup og andre store festdage.

Vi hjælper dig med sammensætningen af farver og materialer.

Der vil være et par arbejdende stande hvor du kan spørge om alt og få tip og tricks til forskellige teknikker.

Overnatning til Husmesse

Har du brug for overnatning til vores husmesse? Klik her

Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0