MesserHusmesse

2 gange om året holder vi husmesse i Papirmuseets By Bomhusvej 3 6300 Gråsten
Alle fra kundeklubben og vore forhandlere er velkomne til at være med.(Er du ikke medlem kan du gratis tilmelde dig kundeklubben nu og være med) Vær med på kurser og kom og se den ny-dekorerede butik og lad dig inspirere af nyhederne. Vi har fundet gode tilbud til dig og gaver til alle.
Du kan komme på kreative kurser og lære nye ting.  Du får lært quillingteknikker og vi skal lave forskellige quillingfigurer på kurserne i løbet af de 2 dage. Kurserne er både for nybegyndere og øvede.


Dato for næste husmesse er fredag d. 14. og lørdag den 15. september 2018


Se videoen fra tidligere husmesser her: https://www.youtube.com/watch?v=79o...


Tilmeld dig kurserne her på hjemmesiden så snart de er klar ca 1 måned før datoen. Eller kom og køb billet i butikken Papirmuseets By i Gråsten.
En kursusbillet til fredag koster 100 kr og en kursusbillet til lørdag koster 100 kr. Man er hjerteligt velkommen begge dage eller bare en dag. Har du købt en billet kan du frit vælge mellem de forskellige kurser på dagen.

Program:
Dørene åbnes på Bomhusvej 3 kl. 9.30

Der vil være kursus og dropin kurser man frit kan vælge:
Tema for kurset kommer senere.
Start: Formiddag kl. 10.15-12.30 og igen eftermiddag kl. 13.30 - 16 ( Man vælger selv om man vil være med om eftermiddagen også, her kan du vælge at skifte til drop in kursus.)

Husk ta selv værktøj med hvis du har ellers kan det lånes.
Alle materialer som strimler og papir er gratis og alle opskrifter lånes eller købes i butikken.

Kl. 12.30 - 13.30 giver Karen-Marie GRATIS frokost til alle kursister. I dette tidsrum holder kursusområderne PAUSE.Se Video Husmesse 2018: https://www.youtube.com/watch?v=DR-...
Kreative dage i Fredericia

Stor messe i Fredericia for alle kreative d. 26. - 28. okt. 2018

Ses vi på messen i Fredericia? Så har vi nogle godter til dig.

Mød os også på scenen alle dage.
Gratis kursus.
Der er super gode tilbud og masser af nyheder.
Der er mange arbejdende stande, hvor vi viser alle de forskellige quilling- og fletteteknikker.
Glæd dig

SPAR FRAGTEN.
Hvis du er en af dem der besøger os på Fredericia messen: Kreative Dage
så husk vi har ikke hele varersortimentet med i år, men du er velkommen til at bestille på netshoppen senest 1 uge før, så tar vi dine varer med, og du kan afhente dem på vores messestand og spare fragten.
Skriv i bemærkninger ved betaling: "Afhenter i Fredericia"

Se messens hjemmeside her


Overnatning til Husmesse

Har du brug for overnatning til vores husmesse? Klik her

Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Eller prøv teknikkerne af i teknik-baren" Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0