Messer


Husmesse 2020

Datoer for husmessen er den 24. og 25. januar 2020 fra kl. 10.00-16.00.

2 gange om året holder vi husmesse i Papirmuseets By Bomhusvej 3 6300 Gråsten. Alle fra kundeklubben og vore forhandlere er velkomne til at være med (er du ikke medlem kan du gratis tilmelde dig kundeklubben nu og være med). Vær med på kurser, se butikken og lad dig inspirere af nyhederne. Vi har fundet gode tilbud til dig og der er en gave til alle medlemmer. Du kan komme på kreative kurser og lære nye ting.  Du får lært quillingteknikker og vi skal lave forskellige quillingfigurer på kurserne i løbet af de 2 dage. Kurserne er både for nybegyndere og øvede. Der er GRATIS frokost til alle kursister.

Du tilmelder dig ved at købe en husmessebillet her på hjemmesiden. Eller kom og køb billet i butikken Papirmuseets By i Gråsten.
En kursusbillet til fredag koster 150 kr og en kursusbillet til lørdag koster 150 kr. Man er hjerteligt velkommen begge dage eller bare en dag. Har du købt en billet er du tilmeldt som kursist.

Køb billet til fredagen d. 24.1 her: https://www.karenmarieklip.dk/husme...
Køb billet til lørdagen d. 25.1 her: https://www.karenmarieklip.dk/husme...

Program
Kl. 9.30: Dørene åbnes, start med at gå til kassen og bliv registreret og køb det ønskede materialesæt til kurset. Vælg din gave!
Kl. 10.00-12.30: Formiddagkursus
Kl. 12.30-13.30: Karen-Marie giver GRATIS frokost til alle kursister (i dette tidsrum holder kursusområderne PAUSE)
Kl. 13.30-16.00: Eftermiddagkursus
Kl. 14.00-16.00: På lageret:  er der lagersalg med flere supergode tilbud og stærkt nedsatte varer
Kl. 14.00-16.00: I pakkeriet er der make & take med Miniaturequilling urtepotter & træer

Tema for kurserne:
Det er de samme kurser der køre begge dage. I kan lave de nye påskeliljer og påskeæg fra hæfterne Daffodils og Paisley Eggs. Der er make & take på de søde miniaturekit med 3D urtepotter og træer. Du kan gratis lave en urtepotte med blomster- eller et træ.

Alle fra kundeklubben og vore forhandlere er velkomne til at være med. Vi giver frokost - du skal blot melde dig til her:
https://www.karenmarieklip.dk/kunde...

Husk: Medbring selv dit eget quillingværktøj, såsom A4 foamboard, saks, papirlim, rød quillingpen, 3 og 6 mm dobbeltklæbende tape, lang sort fin kam, enkel sort fin kam, bobbel master skabelon, formfinger, knappenåle, træpind,

Ellers købes det i butikken. Alle materialer som strimler, hæfter og templates kan købes i butikken.
Som gave i år må i gratis vælge 2 templates.Konfirmation og fest inspiration 2020

Kom på besøg i Papirmuseets By
Hvert år i januar er der konfirmation og fest inspiration i butikken.
Gratis entre. Kom og få gode ideer og inspiration til din fest.
 
Udstilling med kreative festborde, indbydelser og pynt. Her kan man finde inspiration til konfirmation, fødselsdage, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup og andre store festdage.

Vi hjælper dig med sammensætningen af farver og materialer.

Få tip og tricks til forskellige teknikker.

Overnatning til Husmesse

Har du brug for overnatning til vores husmesse? Klik her

Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0