Zen quilling mini Eggs
Zen quilling mini Eggs
Zen quilling mini Eggs
Indhold:
21 stimler.
7 x 5 x 450mm i gul
7 x 5 x 450mm i lyserød
7 x 5 x 450mm i turkis.
Vejledning.

Til 28 mini æg.

Niveau: 3 af 7.

Du har også brug for: saks, Karen-Maries lim og quillingpen.

Søde små æg quillet med den nye teknik "Zen-quilling". Pynt nogle grene til påske, pynt påskebordet, læg et lille æg ved servietten, bind ved gaven.... disse små æg kan bruges til mange ting.

Vis mere
Vis mindre

Zen quilling mini Eggs

Varenummer: 53310
Før DKK 39,50
DKK 19,50
Spar DKK 20,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Antal
   Ikke på lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0