Mini Margerit - Grøn
Mini Margerit - Grøn
Mini Margerit - Grøn
Laserark - trykt på begge sider
15,2 x 19,9 cm, 190 g.
Syre- og ligninfrit. Produceret i Tyskland.
Design: Karen Marie Klip a/s

240 Miniblomster på rad og række i friske grønne sommerfarver. Når de vendes, får du en anden farve frem. Klip dem i rækker eller felter. De kan drejes og formes til flotte mønstre eller figurer f. eks. hjerter, ovaler, eller bogstaver. De kan også klippes til enkelte små miniblomster, der limes på med papirlim. Det er sødt at sætte en række som en kant på menukort eller på bordkort.  Det er også sødt at ramme et foto ind med en række miniblomster rundt om.
Vis mere
Vis mindre

Mini Margerit - Grøn

Varenummer: 40001426
DKK 14,75
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Eller prøv teknikkerne af i teknik-baren" Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0