Miniature Quilling Kit Flagranke
Kit med miniature flagranker lavet med 15 mm strimler.
Du kan lave 2 meter flagranke af dette kit.
Incl. instruktion, strimler og snor.
Niveau 2 ud af 7
Du får også brug for: 3 mm dobbeltklæbende tape, blyant, lineal, papirlim og saks.

Miniaturequilling er en hyggelig serie, der passer både til dukkehuse, nisser, bamser, mus og kaniner.
Der er tilbehør og møbler, der passer til forskellige årstider. Hele familien kan være sammen om at skabe og bruge fantasien.
Vis mere
Vis mindre

Miniature Quilling Kit Flagranke

Varenummer: 881290
DKK 49,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0