Miniature Quilling Kit Skøjtebane
Kit med instruktion og materialer til en skøjtebane som kan bruges til dine 3d quillingnisser. Pynter fint i dit nisselandskab.
Indehold: 2 papskiver og strimler til stakit, kælke, skøjter, rygsække, bænk, halstørklæder,
Incl. skabelon til små vanter.

Obs: der er ikke nisser med i dette kit, så du får også brug for:
Bogen 24 nisser og 117 ting, 5 mm nissemix, 3 mm og 6 mm dobbeltklæbende tape, papirlim, saks, quillingpen, helping hand
Vis mere
Vis mindre

Miniature Quilling Kit Skøjtebane

Varenummer: 511380
DKK 89,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0