Mix 3D spring chicken
Mix 3D spring chicken
Mix 3D spring chicken
Indhold:
100 strimler. (Uden instruktion)

40 stk 15 mm strimler butter
40 stk 15 mm strimler bright yellow
6 stk 5 mm strimler arancio
6 stk 5 mm strimler dark yellow
4 stk 3 mm strimler nature white
4 stk 3 mm strimler black

Mix-pakning der passer til de søde 3D frynsekyllinger. Du kan ialt lave 20 kyllinger af pakningen. Husk du har også brug for instruktionen 3D Fringe Chicken.
Vis mere
Vis mindre

Mix 3D spring chicken

Varenummer: 731605105
DKK 59,50
Antal
   På lager
Relaterede varer
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0