Mix str. 3 x 450 mm darkgreen, pistac.vert
Pakning med mixede quillingstrimler.
3mm x 450 mm.
Specialmix til krokuser. 4 forskellige farver: dark green, pistacchio, vert, light brown.
OBS: Uden instruktion
Mix pakning med 3mm strimler som passer til de fine quilling krokuser. De grønne til stilk og blade, den brue til blomsterløg.
Vis mere
Vis mindre

Mix str. 3 x 450 mm darkgreen, pistac.vert

Varenummer: 731603418
Før DKK 55,00
DKK 41,25
Spar DKK 13,75
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Antal
   På lager
Andre har også købt
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0