Musvit Hæfte
Karen-Maries Musvit hæfte med  2 klip-ud templates.

Et A4 instruktionshæfte på 12 sider, som indeholder opskrift til quillingophæng med musvitter i smukke farvetoner  designet af Karen-Marie. Du får forskellige kamteknikker både med rød og sort quillingkam. Musvithæftet er det første af en hel serie med fuglemotiver.  Modellerne vises på 1:1 billeder.

Du får også brug for: lang sort kam, lang rød kam, dobbelt rød kam, quillingpen, pincet, lim, ringform ø 137, 3 mm dobbeltklæbende tape, saks, nåle, a4 foamboard, 2 A4 folieposer og musvit mixpack strimler.

Niveau: 5 ud af 7
Vis mere
Vis mindre

Musvit Hæfte

Varenummer: 89550
DKK 59,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0