November mandala quilling template
A4 template med modellen: November Mandala. Lavet med sølv/hvide julefarver. Til dette julepynt er der valgt farver, der giver en elegant julestemning. Mandalaerne får stjernespidser, der laves helt enkelt.

Tak til Ulla Stensler Sørensen, der har lavet modellerne til disse mandalas. Ulla er med i  Karen-Marie Klips kundeklub - hun er en dygtig quillinginstruktør og en fin ambassadør for Karen–Maries Quillingteknikker.

Her er blevet brugt 5 mm strimler. På templaten er der både en lille, mellem og stor variation og figurerne er vist i 1:1 så du nemt kan få overblik og gå i gang.  De er lavet  på samme måde som mandalafigurerne i hæftet: Mandalas Easy pen quilling. På templaten er der dog variationer, der gør den mere "julede". Til variationerne er der instruktion på templaten.

Du får også brug for: Hæftet: Mandalas Easy pen quilling (artikelnr. 89135), A4 foamboard, 1/8 A4 måleboard, KM Helping Hand, saks, KM quillingpen, knappenåle, pincet, 3mm dobbeltklæbende tape og KM lim.

Niveau: 3 ud af 7.
Vis mere
Vis mindre

November mandala quilling template

Varenummer: 0511-1
DKK 20,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0