Oktober mandala quilling template
A4 template med modellen: Oktober Mandala. Lavet med rød/guld julefarver. Her er blevet brugt 5 mm mixstrimler. På templaten er der både en lille og en lidt større variation og figurerne er vist i 1:1 så du nemt kan få overblik og gå i gang.  De er lavet  med samme teknik som christmas angel stars, vi har dog udvidet stjernen med flere figurer.

Du får også brug for: A4 foamboard, 1/8 A4 måleboard, super fine quillingpen, knappenåle, saks, lim og sort fine comb. Hæftet: Christmas angels.

Niveau: 2 ud af 7
Vis mere
Vis mindre

Oktober mandala quilling template

Varenummer: 0510-1
DKK 25,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0