Owl Mix Kit Red/Orange
Indhold:
120 strimler
5 mm x 450 mm
I farverne: sort, pink, orange, rød og mørkerød
Instruktion

Quillingsæt med ugler i forskellige størrelser. Du får materialer til 8-20 ugler alt efter hvilken størrelser du laver.
Rigtig flotte på grene eller blot som gave.

Du skal yderligere bruge: dobbeltklæbende tape, quillingmåleark, quillingstift, quillingskabelon, lim, falseben og en saks.

Vis mere
Vis mindre

Owl Mix Kit Red/Orange

Varenummer: 53500208
Før DKK 59,50
DKK 44,62
Spar DKK 14,88
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0