Paisley Eggs Kit green/yellow
Karen-Maries paisley egg kit er et set som indeholder materialer til 6 quillingæg med paisleymønstre grønne/gule farver.
Indeholder 5 mm strimler, instruktionshæfte og 2 A4 folie poser.

Du har også brug for: saks (artikelnr. 8937900), KM lim (artikelnr. 3339600), 3 mm dobbelklæbende tape (artikelnr. 543), 2 stk sort Fine Comb (artikelnr. 80600), foamboard (artikelnr. 72126), nipsenåle (artikelnr. 41120) og rød quillingpen (artikelnr. 80200).

Niveau: 4 ud af 7.

Paisleymønstret stammer oprindeligt fra Persien- over Indien kom det til den skotske by Paisley, der har givet det navn. Designere elsker at lave deres egen version af paisley og nu vil vi også lege med og lave quilling-paisley. I dette kits instruktions-hæfte læres enkelte teknikker, der egner sig til paisley. Her har vi brugt teknikkerne til smukke æg, men man kan selv sammensætte på andre måder.
Vis mere
Vis mindre

Paisley Eggs Kit green/yellow

Varenummer: 89350765
DKK 149,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0