Peacock art quilling template
Artquilling
Quillingtemplate med en flot påfugl. Quillingtemplate er uden pap og kun med en lille vejledning. Ikke udførlig instruktion, da dette projekt er for øvede quillere.
Læg templaten oven på et blå foamboard. Lad plastposen blive på, så limen ikke ødelægger vejledningen. Lav din quilling påfugl direkte oven på mønstret så du får de rigtige mål og størrelser.

Det færdige resultat bliver utroligt smuk. Hæng den op eller klæb det op på et lærred.
Husk at lime godt, da dette også forstærker projektet.
Niveauet er 7 ud af 7.

Du skal yderligere bruge: quillingstrimler, quillingpen, kam, lim, hulskabelon, nåle, hæftet: Quilling techniques og Combquilling,  dob.klæbende tape..
Vis mere
Vis mindre

Peacock art quilling template

Varenummer: 060
DKK 59,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0