Lyserød hjerteæske
1 stk. hjerteæske.
Stanseark. Til at trykke ud.
trykt på begge sider
30,5 x 30,5 cm, 190 g.
Syre- og ligningfrit. Trykt og stanser i Danmark på FSC godkendt papir.
Design: Karen-Marie Klip a/s

Hjerteæsken er ca. 3,5 cm høj og 13 cm bred hvor den er størst. Til æsken hører et lille hjertekort som kan bindes ved. En super sød gaveindpakning til den lille nye pige der er kommet til verden.  Skal limes sammen.
Vis mere
Vis mindre

Lyserød hjerteæske

Varenummer: 80544262
Før DKK 19,50
DKK 2,50
Spar DKK 17,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Antal
   Ikke på lager
Andre har også købt
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0