Pretty flamingo quilling template
Stor template A3 størrelse med flamingoer. Opskrift medfølger.
Læg templaten ovenpå et foamboard eller pap. Lad posen blive på så ødelægges opskriften ikke af limen. Lav din flamingo direkte ovenpå 1:1 mønstret.

Niveau 5 ud af 7

Rigtig flot at hænge op eller ramme ind.

Du har også brug for:
Flamingo mixpakning med strimler, foamboard, saks, 3 mm dobbeltklæbende tape, lim, 2 kamme, quillingpen og nåle.

Vis mere
Vis mindre

Pretty flamingo quilling template

Varenummer: 059
DKK 79,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0