Quilling Convention

Quilling Convention den 1. Maj 2020
(Ændring af programmet pga. corona. Mere information kommer i nyhedmailen engang efter påske)

I år vil vi prøve noget helt nyt. Vi afholder ikke Quilling Convention i Papirmuseets By som vi før har gjort, men i stedet holder vi quillingtræf sammen hver for sig. I kan i år sidde hjemme og sammen kan vi quille via nye YouTube videoer som bliver lavet specielt til lejligheden.

Du kan købe Quilling Convention kursus pakninger over webshoppen i ugen op til d. 1. Maj. (eller i butikken). Pakningen indeholder materialer til de forskellige kurser. Indtil videre ved vi at der kommer 3 nyheder i kan lære at lave.

Nyhederne er:
- smukke julestjerneblomster i kranse og ophæng
- lysende quillinglanterner med blomster og krystaller mm.
- en spændende ny mandalablomst hvor der andvendes 2 sprit nye værktøjer
Så glæd dig til at være med!

Datoen er fredag den 1. Maj. Da vil man kunne se de nye kursusvideoer og du vil direkte kunne stille spørgsmål til Karen-Marie og Hanne over you tube denne dag. Vi vil svare på spørgsmålene undervejs (evt. går vi live på Facebook eller YouTube - dette får i besked om i nyhedsmailen senere).

Videoerne vil blive liggende på YouTube-kanalen dagene efter så du nemt kan nå at komme alle kurserne igennem.

Håber I får lyst til at være med!

Overnatning

Har du brug for overnatning? Klik her
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0