Quilling ConventionQuilling Convention


International Quilling Convention 2018 (Dato kommer på senere, men det ligger altid omkring først i maj)
Sted: Bomhusvej 3 i Papirmuseets By Gråsten.

Alle er velkomne. Du får lært quillingteknikker og vi skal lave forskellige quillingfigurer på kurserne i løbet af de 2 dage, man kan også vælge kun at deltage 1 dag. Kurserne er både for nybegyndere og øvede. Du vil komme til at møde andre kreative quillere. Tag gerne dine quillingværker med til den inspirerende fælles-udstilling.

Der vil være quillingkurser man frit kan vælge imellem. (Program kommer senere)

Husk: Medbring selv dit eget quillingværktøj saks, boards, pen, kam, nåle osv. (Ellers købes det i butikken) Vi vejleder gerne nybegyndere.
Alle materialer som strimler, tape og lim er gratis og alle opskrifter lånes eller købes i butikken.
Der vil være en  gave får alle deltagere.

Der vil være drikkevarer, frugt og snacks gratis hele dagen.

Kl. 12.30 - 13.30 er der frokost. Man er velkommen til selv at tage mad med. Men man kan også bestille. I dette tidsrum holder kursusområderne PAUSE.

Der er 10 rabat på alle varer disse dage.

Overnatning

Har du brug for overnatning? Klik her


Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Eller prøv teknikkerne af i teknik-baren" Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0