Quilling Convention
Quilling Convention


International Quilling Convention 2018  Fredag d. 4. og lørdag den 5. maj 2018
Sted: Bomhusvej 3 i Papirmuseets By Gråsten.

Alle er velkomne. Du får lært quillingteknikker og vi skal lave forskellige quillingfigurer på kurserne i løbet af de 2 dage, man kan også vælge kun at deltage 1 dag. Kurserne er både for nybegyndere og øvede. Du vil komme til at møde andre kreative quillere. Tag gerne dine quillingværker med til den inspirerende fælles-udstilling.


Alle må sætte sig ved det store testbord, lær at bruge de nye quillingværktøjer. Både elektrisk quillingpen, Quilling Crimper mm. Her får i mulighed for at teste, lege og lave en gratis ting.

Kursus: Ringe som rammer
med forskelligt pynt:
Miniblomster
tusindfryd
Rødkælk og grene
Materialekit købes

Udstilling med de sidste nye ting.


Husk: Medbring selv dit eget quillingværktøj saks, boards, pen, kam, nåle osv. (Ellers købes det i butikken) Vi vejleder gerne nybegyndere.
Alle materialer kan købes som små materialepakninger/kit, alt efter hvilken ting du vil på kursus i. Alle opskrifter lånes eller købes i butikken.

Drikkevarer købes i cafeen, men man er velkommen til selv at tage frugt og snacks med hjemmefra.

Kl. 12.30 - 13.30 er der frokost. Man er velkommen til selv at tage mad med. Men man kan også bestille smørrebrød/madpakke på hjemmesiden når man bestiller billet.
I dette tidsrum holder kursusområderne PAUSE.

Der er -10 % rabat på alle varer disse dage.
Der vil være super gode tilbud til jer ude på lageret.


Fredagsbillet 100 kr, køb billet her: https://www.karenmarieklip.dk/kurse...
Lørdagsbillet 100 kr, køb billet her: https://www.karenmarieklip.dk/kurse...

Madpakke fredag, bestil her: https://www.karenmarieklip.dk/kurse...
Madpakke lørdag, bestil her: https://www.karenmarieklip.dk/kurse...

Se VIDEO om Quilling Convention 2018: https://www.youtube.com/watch?v=X7J...


Overnatning

Har du brug for overnatning? Klik her


Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Eller prøv teknikkerne af i teknik-baren" Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0