Quilling Convention


Quilling Convention


International Quilling Convention d. 3 og 4. maj  2019.  Fredag og lørdag første weekend i maj kl. 10.00- 16.00 ( dørerne åbner kl. 9.30)
Sted: Bomhusvej 3 i Papirmuseets By Gråsten.

Alle er velkomne. Du får lært quillingteknikker og vi skal lave forskellige quillingfigurer på kurserne i løbet af de 2 dage, man kan også vælge kun at deltage 1 dag. Det koster 100kr pr. dag. Kurserne er både for nybegyndere og øvede. Du vil komme til at møde andre kreative quillere. Tag gerne dine quillingværker med til den inspirerende fælles-udstilling.


Kursus-program:
Lær at lave fine comb sommerfugle og Maj-mandala.
Der kommer et nyt hæfte med liljekonvaler, dem får I også lov til at lave. Den sidste workshop er med 3D feer, blomster ophæng. Glæd jer også til at se et helt nyt quillingværktøj. Man kan prøve alle ting både fredag og lørdag, så du går ikke glip af noget selv om du kun kommer den ene dag.
(Materialekit kan købes inden kursusstart.)


Husk: Medbring selv dit eget quillingværktøj:
Quillingpen
3 mm dobbeltklæbende tape
Papirlim gerne i Karen Maries flaske
Langkam, sat sammen af 2 sorte kamme
Enkelt kam sort og rød
Formfinger
Helpinghand
Knappenåle
Quillingsaks
Evt. Pincet
Evt. Blå foamboard (kan lånes)
Dit bedste quillingværk til vores fælles udstilling.
Godt humør
Frugt, snacks,
Madpakke (hvis ikke i har bestilt på forhånd)

Drikkevarer købes i cafeen, men man er velkommen til selv at tage frugt og snacks med hjemmefra.

Kl. 12.30 - 13.30 er der frokost. Man er velkommen til selv at tage mad med. Men man kan også bestille buffet på hjemmesiden når man bestiller billet.
I dette tidsrum holder kursusområderne PAUSE.

Der er -10 % rabat på alle varer disse dage.

Bestil billet og buffet her: https://www.karenmarieklip.dk/kurse...

Se videoen om Convention 2019:Overnatning

Har du brug for overnatning? Klik her
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0