Quilling Feather Template
A4 template med opskrift til den elegante quillingfjer. En rigtig flot og smuk fjer lavet med KM´s fantastiske foldeteknik som kan ses på denne opskrift
På templaten vises både en stor og en lille fjer.
Niveau 3 ud af 7
Lad plastposen blive på så undgår du at den ødelægges af limen.
Læg templaten oven på et foamboard så du kan stikke nåle i.
Fjeren kan laves i 3 eller 5 mm strimler.

Du har også brug for:  quillingpen, saks, lim, nåle, foamboard,
Vis mere
Vis mindre

Quilling Feather Template

Varenummer: 0215-1
DKK 25,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0