Quilling Flower Lotte
Quilling template med en rigtig flot stor quilling blomst. Template pladen er med pap og vejledning.
Brug pladen som den er. Lad plastposen blive på, så limen ikke ødelægger vejledningen. Lav dine quilling blomst direkte oven på pladen så du får de rigtige mål og størrelser.
Quilling blomsten er 19 cm Ø.

En super let måde at få vejledning på.

Niveauet er 4 ud af 7.

Lav den flotte blomst i forskellige farvekombinationer. kan både hænge for sig selv på grund af størrelsen eller i en lille gruppe.

Du skal yderligere bruge: quillingstrimler, quillingpen, lim, hulskabelon, nåle, hæftet: Quilling flowers, og 3mm dop. klæbende tape.
Vis mere
Vis mindre

Quilling Flower Lotte

Varenummer: 0112-1
DKK 25,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0