Quilling påskeliljer
Indhold:
160 strimler
5 x 450 mm
Karen-Marie´s røde quillingkam
Karen-Marie´s røde quillingpen
Instruktion

Du får til 16 påskeliljer.

Niveau: 3 af 7.

Dejlige farver, skønne blomster. Her får du et sæt med tydelig vejledning til påskeliljer. Kom en lille tråd i og hæng dem på nogle grene.

Du har også brug for: lim og nåle.
Se under relationer.

Tip: Kom et lille stykke papkasse-pap under den lille måleplade der er ved instruktionen. Kom plastik over så limen ikke ødelægger pladen.


Vis mere
Vis mindre

Quilling påskeliljer

Varenummer: 53340
DKK 98,50
Antal
   På lager
Idéer
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0