Quilling Starter Crazy Bird
Quilling Starter Crazy Bird
Quilling Starter Crazy Bird
Indhold:
Quillingstrimler
Karen-Marie´s røde quillingpen
Instruktion

Quilling starter sæt til 2 rasende skøre fugle Kom godt igang med at quille. Her er en let starter så du får følingen med quilling.

Så bliver det ikke sjovere at quille. Fuglene er ca 13 cm lange. Hæng dem op, sæt dem som pynt, lav en mobile eller....der er mange muligheder.
Også søde på et kort eller som gaveide til børnefødselsdagen.
Her kan børn være med fra ca 8. år.

Niveauet er 2 af 7.

Du har også brug for: lim, evt nåle og quillingmåtte.
Vis mere
Vis mindre

Quilling Starter Crazy Bird

Varenummer: 88003
DKK 29,62
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0