Quilling Tales for Easter kit
Kit: Tales for Easter.
Indeholder strimler til 2 store og 4 små påskeophæng med harer.
Instruktionshæfte: Tales for Easter
er et A4 instruktionshæfte på 12 sider med instruktion til 3d quilling harer og dekoration i store og små æg ophæng.
I hæftet er der fotos af forskellige ophæng med forskelligt påskepynt. Der er 1:1 modeller af ægrammerne på template lige til at klippe ud. kittet indeholder en pose til templaten.
Indeholder også opskrift til påskeæg, gulerødder, salat, blade, græs mm.

Sværhedsgrad: Niveau 4 ud af 7

Vis mere
Vis mindre

Quilling Tales for Easter kit

Varenummer: 89130508
DKK 139,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0