Quilling Pen Kit 3 Pcs
3 stk quillingpenne, egner sig rigtig godt til begyndere og børn. De er 11 cm lange og lavet af plastic men med metalspidser. Ligger godt i hånden. Det er nemt at få papirstrimlen ind i slidsen. Den ene pen kan man sætte 10 strimler ind i på en gang. Den anden pen er beregnet til strimler i 10 og 15 mm bredde. da den har en slidt på 10 mm. Den 3. pen er 14,5 cm lang og har en kugle i den ene ende til at præge med.
Rul aldrig for stramt, da du så vil få svært ved at forme din quillingfigur. Rul med let hånd, så får du det bedste resultat.
Vis mere
Vis mindre

Quilling Pen Kit 3 Pcs

Varenummer: 80301
DKK 98,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0