Rabatdage


Rabatdage d. 24. November 2020 1 måned før jul.

Kun for kundeklubmedlemmer. Så tilmeld dig nu!

Vi giver traditonen tro - 20% rabat i butikken og på webshoppen. Webshoppen har åbent helt til kl 24 denne dag, hvor rabatten bliver trukket fra. Husk at bruge rabatkoden du får tilsendt i nyhedmailen.

Få 20% rabat på alt (dog ikke på håndlavede produkter, is og cafe) i Papirmuseets By i Gråsten.
Denne rabat gælder naturligvis også her på nettet.
20 % rabat på alt, hvad der findes på shoppen også tilbud.

Der er en gave til alle der køber.

Obs der kan forekomme længere leveringstid op til 1 uge.Nissehue-rabat i december

ALLE kunder der kommer iført nissehue i Papirmuseets By i hele december måned (den 1. - 23. december 2019) får 10% rabat på deres køb.

Men, det gælder altså ikke kun lige at trække nissehuen på lige inden betaling - den skal sidde på hovedet under hele besøget i Papirmuseets By i Gråsten (gælder dog ikke til: cafe, is og håndlavede produkter).

Så vel mødt med et smil, julehumør og NISSEHUE 🎅🏻
GRATIS FRAGT


2-3 gange om året er der gratis fragt på webshoppen ved køb for et minimum beløb

Du vil få besked via nyhedsbrevet når fragtfri-perioden nærmer sig.

For at se hvormeget du skal købe for for at få fragtfri, skal du lægge en vare i kurven og klikke på "Indkøbskurv" øverst på hjemmesiden


Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0