Randi's flower pastel m. værktøj
Indhold:
160 strimler i 5 x 450 mm.
Lyserød, pink, gul, sand og lys turkis.
Karen-Marie´s røde quillingkam
Instruktion

Niveau 5 af 7.

Til 6 quilling blomster.

Du har også brug for: lim og nåle.

Lav de smukkeste pastel-blomster til ophæng.

Tip: Kom et lille stykke papkasse-pap under den lille måleplade der er ved instruktionen. Kom plastik over så limen ikke ødelægger pladen.
Vis mere
Vis mindre

Randi's flower pastel m. værktøj

Varenummer: 55200104
DKK 89,50
Antal
   Ikke på lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0