Rose Template
Klippeark

Skabelon til at klippe roser og rosenblade efter. Lim f.eks delene på et stykke karton, så dine skabeloner bliver kraftigere og kan bruges flere gange.
Fold et grønt stykke papir, læg skabelonen på og tegn omridset med en blyant. Klip ud og fold de fineste roser i alle mulige farver.
Du kan bruge alt slags papir.

Lav smukke kort, bordkort, eller brug dem som pynt på festbordet.

Se også instruktionsfolderen til roser:
Rose and open rose instruction. Varenummer : 195
Vis mere
Vis mindre

Rose Template

Varenummer: 3039
DKK 5,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0