Scrapbooking Mix - Stripes/Red & Red/Green
Scrapbooking Mix - Stripes/Red & Red/Green
Pakning med 6 ark scrapark
Strørrelse: 30,5 x 30,5 cm
Vægt: 190g

Indhold: 3 ark med rosa/pink og lidt grønne striber på den ene side og ensfarvet rød på den anden. De kan anvendes som dukkehustapet - de ensfarvede ark kan bruges som gulv eller væg. Der er også 3 ensfarvede røde ark – røde på den ene side og grønne på den anden.

Alle arkene er også velegnede til scrapbooking, kort og æsker.
Vis mere
Vis mindre

Scrapbooking Mix - Stripes/Red & Red/Green

Varenummer: 70630
DKK 39,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0