Skærmblomster kit Creme toner
Skærmblomster kit Creme toner
Materiale kit med:
1 ark laserblomster i hvid og creme toner.
Blomsterpinde
5 mm pistacchio strimler
15 mm pistasccio strimler
1 opskrift til skærmblomster, blade og græs.

Du kan i alt lave 12 store skærmblomster eller 24 små skærmblomster. Du kan evt. klippe pindene kortere så du får forskellige længder på stilkene.

Lav fine buketter kun med skærmblomster eller bland forskellige 3d blomster med i buketten.
Vis mere
Vis mindre

Skærmblomster kit Creme toner

Varenummer: 57104
DKK 69,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0