Viskelæder-pen og blyantspidser
Faber Castel viskelæder-pen med blyantspidser i den anden ende.
Fås i pink og blå. Ønsker du en bestemt farve så skriv det i bemærkninger ved dit køb.
Viskelæderet kan skrues ud og ind ved at dreje på den røde ring. Man kan spidse blyanter i pennens bagende. Blyantaffald kan tømmes ved at skille pennen af på midten.

Du kan nemt fylde ny viskelæder i når den er brugt op.

Vis mere
Vis mindre

Viskelæder-pen og blyantspidser

Varenummer: 184401
DKK 37,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0