Stork quilling templates
Template-ark med vejledning. Placér template-arket oven på et af Karen-Maries Foam-board.
Brug pladen som den er. Lad plastposen blive på, så limen ikke ødelægger vejledningen. Lav din quilling stork direkte oven på pladen så du får de rigtige mål og størrelser.
Den lille stork er 7 cm høj.
Den store stork er 12 cm.

En super let måde at få vejledning på.

Lav flotte indbydelser til barnedåben, pynt til bordet eller blot et tillykkekort til den lille ny.

Du skal yderligere bruge: quillingstrimler, quillingpen, lim, hulskabelon, nåle, hæftet. Quilling techniques og dob.klæbende tape..
Vis mere
Vis mindre

Stork quilling templates

Varenummer: 085-1
DKK 25,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0