25 mm x 900 mm luxus polar dawn
25 mm x 900 mm
125 g
12 stk

Luxus polar dawn quillingstrimler kan bruges til 3D blomster mm.
Er også søde som bordkort. Klip da blot i mindre stykker og rul hver ende. Skriv navn og form let med et falseben eller formfinger. Pynt evt med andre små quilling-figurer.
Kan også anvendes som flettestrimler og stjernestrimler.

Let skinnende.
Vis mere
Vis mindre

25 mm x 900 mm luxus polar dawn

Varenummer: 73125102
Før DKK 39,50
DKK 25,00
Spar DKK 14,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0