Svampe Skabelon
Svampe Skabelon
Svampe Skabelon
Klippeark

Skabelon til at klippe svampe efter. Lim f.eks delene på et stykke karton, så dine skabeloner bliver kraftigere og kan bruges flere gange.
Læg skabelonen på et mønstret karton og tegn omridset med en blyant. Klip ud. Her kan børn også være med. Klip og klister jeres eget julepynt med hele familien.

Lav smukke julekort, søde ophæng, vedhæng eller brug svampene som bordkort eller til-og fra kort.
Vis mere
Vis mindre

Svampe Skabelon

Varenummer: 3051
DKK 5,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0