Tales for Winter Kit
Tales for Winter Kit
Tales for Winter Kit
Kit med materiale og instruktion til i alt 5 ophæng.
Instruktionshæfte: Tales for Winter
er et A4 instruktionshæfte på 12 sider med instruktion til 3d quilling julemus i store og små runde ophæng.
I hæftet er der fotos af forskellige ophæng med forskelligt pynt. Bland andet mus på ski, kælk, i skoven mm. Der er 1:1 modeller vist af ringene.
Indeholder også instruktion til 3d mus træer, sne, bål, æblet og mange andre dele.
Sværhedsgrad: Niveau 4 ud af 7

Du får også brug for: ringtools, 3 mm tape, lim, quillingpen, 3d masterskabelon, helpinghand, saks, pitt artist pen bullet nip, sort tusch S, hulskabelon, pincet, 6 mm hultang og rød kam.

Vis mere
Vis mindre

Tales for Winter Kit

Varenummer: 89175290
DKK 215,00
Antal
   Ikke på lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0