Tales for Christmas hæfte
Tales for Christmas quilling hæfte
Karen-Marie har virkelig haft en fest med at lave dette julehæfte til jer. Juleophæng fyldt med fantasi og søde figurer sat sammen så de fortæller hver deres hyggelige historie.
A4 instruktionshæfte på 24 sider. Et hæfte med opskrift på quilling ophæng med 3d bamser, mus, tilbehør såsom honningkrukker, ost, flasker mm.
Ophæng med julestokke, slikkepinde, trommer og kræmmerhuse lavet med vikleteknik. Modellerne vises på inspirerende idefotos gennem hele hæftet.
Indeholder rigtig mange klip ud template med opskrifter på alle delene som du kan bygge dine modeller oven på.
Der findes mixstrimmel pakninger til alle ting. Find dem i gruppen mixpakninger.
Vis mere
Vis mindre

Tales for Christmas hæfte

Varenummer: 89120
DKK 69,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0