The Vintage Christmas Tree Kit
Kit med strimler og opskrift til 2 store og 2 små  vintage juletræer. Incl 2 stk a4 folieposer, klippeark med trommer, engleglansbilleder og
hæftet: The Vintage christmastree, et hæfte på 12 sider, indeholder opskrift på quilling kam træer og miniature pynt designet af Karen-Marie. Hun er blevet inspireret af glansbilleder med motivet nostalgisk pyntede juletræer, søde trommer og trompeter. Du får lært at lave store og små quillingtræer på kam og så er dette kit egnet til øvede quillere da alt miniaturepynten er sværhedsgrad 6 ud af 7.
Modellerne vises på 1:1 billeder .

Niveau: 6 ud af 7
Du får også brug for: lang sort fine comb, lim, knappenåle, pincet, saks, crimper, hvid farveblyant, quillingpen, foamboard, 1/8 måleboard, superfine quillingpen
Vis mere
Vis mindre

The Vintage Christmas Tree Kit

Varenummer: 89180426
DKK 179,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0