Toolkit for Butterflies
Stort quilling værktøjskit
Indhold:
3 sorte fine quilling kamme
Klippeark med tal til kammene
15 mm strimler til at samle kammene.
Formfinger
quillingpen
A4 foamboard
6 mm dobbeltklæbende tape
træpind

Et rigtig godt starterkit med de mest anvendelige quillingværktøjer til når du laver kamquilling. Egner sig bland andet til sommerfuglene fra hæftet:
Butterflies fine comb quilling


Vis mere
Vis mindre

Toolkit for Butterflies

Varenummer: 65060
DKK 250,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0