Zen-quilling tulips
Zen-quilling tulips
Zen-quilling tulips
Zen-quilling tulips
Zen-quilling tulips
Indhold:
90 strimler.
Lime grøn, pistacchio grøn, gul, lyserød og hvid.
Vejledning.

Til 10 tulipaner

Niveau: 3 af 7.

Du har også brug for: saks, Karen-Maries lim, quillingpen og evt. hulskabelon.

Tulipanerne bliver ca 12 cm høje. Det er sødt at hænge flere op sammen, sætte på et kort, komme ved servietten til forårsbordet eller lime på en lille fod og stille dem i flok.
Du kan se ideerne på emballagen.

Vis mere
Vis mindre

Zen-quilling tulips

Varenummer: 82350266
DKK 49,50
Antal
   Ikke på lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0