Wreath of ear art quilling template
Template-ark med vejledning. Placér template-arket oven på et af Karen-Maries Foam-board.
Lad plastposen blive på, så limen ikke ødelægger vejledningen. Lav modellen oven på de viste modeller så du får de rigtige størrelser.
Artquilling.
Quillingboard med flotte akskranse i 3 forskellige størrelser. Ikke udførlig instruktion, da dette projekt er for øvede quillere.
Resultatet bliver flottest når du bruger 3 mm papirstrimler.

Det færdige resultat bliver utroligt smukt og kan bruges som ophæng eller sættes på kort.
Husk at lime godt, da dette også forstærker projektet.

Du skal yderligere bruge: quillingstrimler, 2 quillingkamme, lim,  nåle, hæftet: Combquilling techniques.
Vis mere
Vis mindre

Wreath of ear art quilling template

Varenummer: 068-1
DKK 25,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0