Zen tulips quilling template
Template-ark med vejledning til tulipaner. Placér template-arket oven på et af Karen-Maries Foam-board. Lad plastposen blive på, så limen ikke ødelægger vejledningen. Vejledningen er med trin for trin billeder og inspirerende idebilleder
Niveauet er 3 ud af 7.

Tulipanerne er flotte som ophæng, i vinduet eller til pynt på grene. Brug dem på kort eller på festbordet. Rigtig søde at lægge ved en lille gave.

Du skal yderligere bruge:
5 mm strimler
quillingpen, lim, nåle, blå foamboard, saks, hulskabelon
Vis mere
Vis mindre

Zen tulips quilling template

Varenummer: 0139-1
DKK 25,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0